Hye :)

Thanks kepada seua yang menjengah blog saya niπŸ™‚

Actually.. saya dah lama tak update my blog.. because i am busy..hehehe

Sekarang, saya dalam semester 4 tahun 2.. best sgt tau ambik bidang sains rumahtangga niπŸ˜‰

sebab sem ni saya belajar make up/kosmetologi tau.. saya memang sukew sgtttπŸ™‚ sape2 yang suke make up, nak cantik, memang la sukew sgt kan kalu saya citer kos ni belajar 1 sem makeup saje tau.. Pendek kater, biler kuar je upm ni, memang kamu semua akan pro la mekap..Percayalah!πŸ™‚

So excited x? heheheπŸ™‚

SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA.. :-)

Assalamualaikum kepada semua pembaca…πŸ™‚

Saya merupakan pelajar tahun 1 di Universiti Putra Malaysia dalamjurusan Bacelor Pendidikan Sains Rumahtangga (SRT). Berasal dari Kuantan, Pahang dan merupakan anak bongsu daripada enam orang adik-beradik. Saya membuat blog ini adalah untuk membantu adik-adik tingkatan 5 untuk mendapatkan nota atau maklumat berkenaan subjek Sains Rumahtangga.Namun, saya memohon maaf kerana saya masih mencuba untuk meningkatkan lagi maklumat dan nota-nota ke dalam blog ini dari masa ke masa. Saya harap anda akan selalu mengikuti blog ini. Terima kasih kerana sudi menjengah ke blog saya ini..πŸ™‚ Saya harap anda dapat menggunakan blog ini untuk mendapatkan info dan maklumat tambahan sebagai pengetahuan baru untuk anda..πŸ™‚