Hye :)

Thanks kepada seua yang menjengah blog saya ni 🙂

Actually.. saya dah lama tak update my blog.. because i am busy..hehehe

Sekarang, saya dalam semester 4 tahun 2.. best sgt tau ambik bidang sains rumahtangga ni 😉

sebab sem ni saya belajar make up/kosmetologi tau.. saya memang sukew sgttt 🙂 sape2 yang suke make up, nak cantik, memang la sukew sgt kan kalu saya citer kos ni belajar 1 sem makeup saje tau.. Pendek kater, biler kuar je upm ni, memang kamu semua akan pro la mekap..Percayalah! 🙂

So excited x? hehehe 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: